Highlights Ajax Vrouwen – FC Twente | Ajacieden geven voorsprong uit handen

De Ajax Vrouwen hebben de laatste competitiewedstrijd van het seizoen met 2-3 verloren van FC Twente. De ploeg van Danny Schenkel kwam via Romée Leuchter en Chasity Grant op een 2-0-voorsprong, maar in de slotfase kantelden de Tukkers de wedstrijd.

• #AjaxVrouwen

Ajatwe Header

Verslag | Ajax Vrouwen verspelen voorsprong tegen FC Twente in slotfase

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de laatste competitiewedstrijd van het seizoen verloren. FC Twente was op sportcomplex de Toekomst met 2-3 te sterk voor de Ajacieden. Mede door deze nederlaag veroverden de Tukkers de landstitel in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.