Highlights Jong Ajax - FC Eindhoven | Wondergoal Hansen

Het aantrekkelijke duel tussen Jong Ajax en FC Eindhoven leverde vrijdag uiteindelijk geen winnaar op. Dankzij doelpunten van Danilo en Sontje Hansen eindigde het in Amsterdam in 2-2. Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd.

O10 Header 880

Blik op de Toekomst | Volop overwinningen en doelpunten

Vier thuiswedstrijden en vijf uitduels stonden er op het programma dit weekend voor de Ajax-jeugd. Zo speelden Ajax O18 en Ajax O15 buitenshuis en ontving Ajax O14 in eigen huis Sparta O14. Bekijk in Blik op de Toekomst hoe het de Ajacieden verging.

• #AjaxJeugd

Daramy1280jong

Verslag | Jong Ajax toont veerkracht tegen FC Eindhoven

Jong Ajax heeft in een bij vlagen aantrekkelijk duel gelijkgespeeld tegen FC Eindhoven. De ploeg van John Heitinga maakte voor rust een achterstand ongedaan, dankzij een benutte strafschop van Danilo. In de tweede helft werd een 1-2-achterstand ongedaan gemaakt door Sontje Hansen. Hij krulde een bal vanaf randje zestien prachtig binnen.