Jong Ajax nam het maandagavond op tegen Go Ahead Eagles. Bij de ploeg van Mitchell van der Gaag maakte Lassina Traore zijn rentree na een blessure. Op een regenachtig sportcomplex de Toekomst zat het venijn in de start, helaas voor Jong Ajax in negatief opzicht.

• #JongAjax

Traore Goed

Traoré maakt rentree, Jong Ajax in extremis onderuit

Jong Ajax heeft maandagavond op een regenachtig sportcomplex de Toekomst geen punten overgehouden aan het thuisduel met Go Ahead Eagles. Met Lassina Traoré de eerste helft in actie leken de Ajacieden op een remise af te stevenen, maar de bezoekers scoorden in blessuretijd tweemaal: 0-2.

• #JongAjax

Taylor

Highlights Jong FC Utrecht - Jong Ajax

Jong Ajax kwam maandagavond uitstekend voor de dag tegen Jong Utrecht en won met 1-2. De basis voor de eerste overwinning sinds 7 november werd gelegd door goals van Brian Brobbey en Victor Jensen aan het begin en einde van de eerste helft.