Highlights Rangers FC – Ajax O18 | Doelpuntrijke driepunter

Ajax O18 eindigde de groepsfase van de UEFA Champions League met een doelpuntrijke zege op Rangers FC. De ploeg van Frank Peereboom zegevierde op Schotse bodem met 2-6. David Kalokoh was uitblinker aan Amsterdamse zijde.

• #UYL
  • #RANAJA

Kalokoh1280 Reacties

Kalokoh kijkt positief terug op groepsfase: 'Was een hele leuke ervaring'

Ajax O18 heeft de laatste groepswedstrijd in de UEFA Youth League winnend afgesloten. De ploeg van Frank Peereboom keek met rust tegen een 2-2-gelijkspel aan, maar in de tweede helft denderden de Ajacieden over de tien man van Rangers FC heen: 2-6. Frank Peereboom en David Kalokoh blikten met gemengde gevoelens terug op het Europese treffen.