Luister Ajax Vrouwen - Feyenoord via Ajax Radio

Vrouwen Radio

De Ajax Vrouwen spelen zaterdagmiddag de Klassieker tegen Feyenoord. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA begint om 16:30 uur. Kun jij het mooie affiche niet live zien? Via Ajax Radio blijf je de hele wedstrijd up-to-date. Waar je ook bent: thuis of onderweg.

• #AjaxVrouwen

De ploeg van Suzanne Bakker werkt voor de eerste keer in de historie een duel met Feyenoord af in de Johan Cruijff ArenA. Als echte Ajacied wil je natuurlijk geen seconde missen van deze wedstrijd. Dankzij onze commentatoren is de wedstrijd overal ter wereld te beluisteren.

Via Ajax Radio beleef je de wedstrijden van Ajax op een intense manier. Het commentaar is betrokken en van reclameblokken ondervind je geen hinder.

Ook in de app
Ajax Radio is te beluisteren via JUKE of de player op onze homepage. Je kunt ook in de Ajax App terecht. Ajax Vrouwen - Feyenoord begint om 16:30 uur. Vanaf enkele minuten voor de aftrap zitten onze verslaggevers voor jou klaar.