Makkelie fluit duel met Sparta in Johan Cruijff ArenA

Makkelie AJASPA1920

De wedstrijd Ajax - Sparta staat zaterdagavond onder leiding van Danny Makkelie. Er wordt op 9 december om 18:45 uur afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA. Met Sparta treft Ajax de nummer zeven van de Eredivisie.

• #AJASPA

Arbiter Makkelie wordt zaterdag geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries, Alex Bos is de vierde official. Rob Dieperink neemt de rol van VAR op zich. Diezelfde Dieperink was begin deze maand nog VAR in Indonesiƫ bij de strijd om de derde plek op het WK O17 tussen Argentiniƫ en Mali.

Ajax - Spart eindigde vorig seizoen overigens in een 4-0-overwinning voor de Amsterdammers. Dusan Tadic (2), Kenneth Taylor en Mohammed Kudus maakten de Ajax-goals.