Onana start Afrika Cup met overwinning

Onana1280 Africacup

Andre Onana heeft in de openingswedstrijd van de Afrika Cup direct drie punten gepakt met Kameroen. In het Stade Olembe waren De Ontembare Leeuwen met 2-1 te sterk voor Burkina Faso. Onana speelde de volle negentig minuten.

• #Interlands
  • #Onana

De Ajax-doelman moest in de eerste helft wel direct de bal uit het net vissen. Na 24 minuten voetbal maakte Gustavo Sangare op aangeven van oud-Ajacied Bertrand Traoré de openingstreffer voor Burkina Faso.

Nog voor rust repareerde Kameroen de schade. Daar had het land wel twee penalty's voor nodig. Beide strafschoppen werden verzilverd door Vincent Aboubakar. In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Kameroen zit samen met Burkina Faso verder nog in de poule met Kaapverdië en Ethiopië.

Haller
Ajacied Sébastien Haller komt woensdag voor de eerste keer in actie met Ivoorkust. Om 20:00 uur spelen de Ivorianen tegen Equatoriaal-Guinea.