Samenvatting Jong AZ - Jong Ajax | Gelijkspel in Wijdewormer

Jong Ajax heeft donderdagavond een voorsprong verspeeld bij Jong AZ. Een prachtige goal van Christian Rasmussen was niet genoeg voor de overwinning. In de slotfase van de wedstrijd maakte Donny Warmerdam een overtreding in het strafschopgebied en ging de bal op de stip. Reverson zette vanaf elf meter de eindstand op het scorebord.

Warmerdam1280

Verslag | Jong Ajax geeft voorsprong uit handen op bezoek bij Jong AZ

Jong Ajax heeft donderdagavond het tweede competitieduel van deze week gelijkgespeeld. De ploeg van John Heitinga kwam op bezoek bij Jong AZ niet verder dan 1-1. Christian Rasmussen schoot de Ajacieden kort voor rust op voorsprong, maar de Alkmaarders kwamen tien minuten voor tijd via een strafschop langszij.